Renault Master Bakwagen

  1. Home
  2. /
  3. Bakwagens
  4. /
  5. Renault Master Bakwagen
De Renault Master met meubelbak is de meest veelzijdige vrachtwagen op de markt. Sinds zijn introductie heeft de Renault Master met meubelbak een reputatie opgebouwd als dé keuze voor efficiënt transport. Met zijn compacte ontwerp past de vrachtwagen nog steeds gemakkelijk door smalle straten en is hij perfect geschikt voor stedelijke leveringen.
Afmeting voertuig (l x b x h)

6,85 x 2,25 x 3,40 m

Afmeting laadruimte (l x b x h)

4,35 x 2,15 x 2,30 m

Geschikt voor rijbewijs:

B

Volume laadruimte

21 m3

Laadklep

Ja

Altijd gekeurd

Flexibel huurbaar

Huren met een glimlach

€100 (100 km vrij)* / dag
€550 (700 km vrij) / week
200 (200 km vrij) / weekend
0,24 / extra kilometer

Prijzen zij excl. btw,
5% verzekering en brandstof.

Bij schade € € 1200,- eigen risico.

De Renault Master met meubelbak biedt een ruime laadruimte die geschikt is voor allerlei soorten ladingen, van meubels tot apparatuur en goederen. Dankzij de handige indeling van de meubelbak blijft je lading veilig en georganiseerd tijdens het transport. Met een indrukwekkende laadcapaciteit en een krachtige motor is de Renault Master met meubelbak klaar voor elke uitdaging. Of je nu lange afstanden moet afleggen of veel stops moet maken, deze vrachtwagen biedt het comfort en de prestaties die je nodig hebt om je werk efficiënt uit te voeren.
Met zijn betrouwbaarheid en flexibele huuropties is de Renault Master met meubelbak de ideale keuze voor verhuizingen, transportbedrijven en evenementenorganisaties. Neem vandaag nog contact met ons op om een Renault Master met meubelbak te huren en ervaar zelf het gemak en de veelzijdigheid van deze vrachtwagen.

Vandaag nog huren?

Bel Bert Munt.

+31 (6) 57556537

bert@bertmunt.nl

Morgen gelijk starten

met die spoedklus?