Groenvoorziening

  1. Home
  2. /
  3. Toepassingen
  4. /
  5. Groenvoorziening
De natuur is adembenemend mooi als grillig tegelijk. Als groenvoorziener wil je deze elementen in balans houden. Daarvoor zijn machines waarop je kunt vertrouwen essentieel. Wij bieden deze machines.
De natuur kent hoogtes en laagtes. In de groenvoorziening ben je bezig met het netjes schoffelen van aarde t/m het uittoppen van een hoge boom. Want jij hebt maar 1 doel: namelijk, de natuur het beste tot zijn recht laten komen. Dat kan betekenen dat je de bomen langs een oprijlaan snoeit tot een prachtige haag of de bloemen in een bloemperk voorziet van de juiste vruchtbare grond. Je wil je zo min mogelijk bezig houden met planning en organisatie van je machines. Want jij bent vakman in de natuur, daar wordt je gelukkig van. Daarom zorgen wij bij Bert Munt verhuur ervoor dat je beschikt over het juiste materieel.
Bert Munt Machine verhuur bied zowel grondverzet machines als hoogwerkers. Deze krachtpatsers maken het voor jou mogelijk je werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Onze Weideman 1160CX35 is een robuuste shovel die makkelijk is te gebruiken voor het verplaatsen van grond of het verplaatsen van grote planten etc. Ook wordt hij veel gebruikt voor het verplaatsen van grote rollen graszoden. Op die manier hoef jij niet te sjouwen en wordt het zware werk voor je gedaan. Met onze HYRAX 27.12 ATDe rijk je makkelijk tot de hoogste boom. Hij rijd op hoogte waardoor hij je makkelijk langs heggen en rijen bomen rijd. Door de tracks en het BI-Leveling systeem sta je altijd stabiel en recht.

Vandaag nog huren?

Bel Bert Munt.

+31 (6) 57556537

bert@bertmunt.nl

Handig voor

deze toepassing

Deze machines zijn geschikt om te gebruiken in voor deze toepassing. Op die manier beschik jij over de juiste middelen om je werk perfect uit te voeren.

Bekijk alle

machines

De complete vloot van Bert Munt verhuur bestaat uit 10 machines. Voor elke klus wat u nodig heeft.

Morgen gelijk starten

met die spoedklus?