Dak- en wandmontage

  1. Home
  2. /
  3. Toepassingen
  4. /
  5. Dak- en wandmontage
Als hallenbouwer ben je iedere dag in de weer met ruw materiaal in ruige omstandigheden. Je moet snel en hard werken om op tijd klaar te zijn voor de volgende ploeg op het project. Daarvoor is het juiste materieel een must.
Een hal bouwen doe je niet zo maar. Dit gaat om vele vierkantemeters aan oppervlakten en meters de hoogte in. De ondergrond is ongelijk en bezaaid met bouwmateriaal. Daarom heb jij een machine nodig die je naar de juiste plekken rijdt en je op hoogte brengt. Alleen zo kan je de hal bouwen waar de opdrachtgever helemaal blij mee is. Wanneer het staal staat werk je met kraan en hoogwerker in perfecte harmonie om de hal dicht te maken. Je wilt snel kunnen schakelen en de platen snel en stevig vast maken.
Met de AICHI Hoogwerker SR12B van Bert Munt Machine Verhuur is dit een fluitje van een cent. Dit is een echte krachtpatser en brengt je snel naar 14 meter hoogte. Door zijn grove bouw kan hij tegen een stootje en is hij zeer stabiel, ook op een onstabiele ondergrond. Hij neemt tot 250 kg mee naar boven waardoor je makkelijk met 2 man een gereedschap kunt werken. De kleinere HYRAX 27.12 ATDe doet voor de grote AICHI niet onder. Hij neemt zelfs 270 kg mee omhoog en is uitgerust met stepjes op de bak waardoor hij ook makkelijk platen mee neemt. Werk snel en efficient met de hoogwerkers van Bert Munt Machine Verhuur.

Vandaag nog huren?

Bel Bert Munt.

+31 (6) 57556537

bert@bertmunt.nl

Handig voor

deze toepassing

Deze machines zijn geschikt om te gebruiken in voor deze toepassing. Op die manier beschik jij over de juiste middelen om je werk perfect uit te voeren.

Bekijk alle

machines

De complete vloot van Bert Munt verhuur bestaat uit 10 machines. Voor elke klus wat u nodig heeft.

Morgen gelijk starten

met die spoedklus?