HYRAX ATD 27.12

Met een HYRAX kom je overal. Het is een compacte machine die je eenvoudig meeneemt op een kar achter een bus. Daardoor ben je flexibel en onafhankelijk van groot transport. De machine is makkelijk in het gebruik en heeft een intuïtieve besturing.
Werkhoogte

12,6 m

Gewicht

2.750 kg

Reikwijdte

8,5 m

Verplaatsing

4 km/h

Altijd gekeurd

Flexibel huurbaar

Huren met een glimlach

€200 / dag
€700 / week

Alle prijzen zijn excl. BTW.

De HYRAX ATDe 27.12 is een compacte alleskunner. Door de uitklapbare tracks heeft hij een groot grondoppervlak waardoor hij altijd stevig staat. Hij brengt de bestuurder snel naar de 12,6 meter. Op die hoogte werk je makkelijk door omdat hij ook kan rijden op hoogte. Hierdoor verlies je geen tijd met stijgen en dalen.
De machine zit vol met slimme technieken. Met de jib kan je eenvoudig up and over obstakels heen. Doordat de machine zijn tracks kan intrekken tot een breedte van 1750 mm kan hij zich makkelijk verplaatsen door smalle ruimtes. De werkbak is uitgerust met stepjes waardoor je makkelijk materieel zoals bijv. panelen mee naar boven neemt.

Vandaag nog huren?

Bel Bert Munt.

+31 (6) 57556537

bert@bertmunt.nl

De details

Voor het veilig huren van de HYRAX ATD 27.12 is het belangrijk dat u vooraf de specsheets leest en begrijpt. Daarom hebben wij alle belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet.

Morgen gelijk starten

met die spoedklus?