Stratenmakers

  1. Home
  2. /
  3. Toepassingen
  4. /
  5. Stratenmakers
Stratenmaken is een vak. Het draait om efficiëntie en precisie.  In deze wereld is tijd geld. Dat weten wij maar al te goed. Daarvoor hebben wij de juiste machines die hierin ondersteunen.
Een mooi aangelegde straat is essentieel voor het straatbeeld. De vakman ogen van een stratenmaker merken iedere oneffenheid op. Daarom is het belangrijk dat tijdens het leggen alles perfect gaat. Omdat stenen ruig zijn en het leggen ervan zwaar werk zijn goede machines belangrijk. Daardoor spaar je zoveel mogelijk je eigen lichaam en kan je je helemaal focussen op het leggen van de stenen. Op zo’n manier dat de straat er voor minstens 10 jaar prachtig bij ligt.
Straten begint met een vlakke ondergrond. Daarvoor moet er grond worden verzet. Met de IHI VXT19 verplaats je makkelijk de grond naar de juiste plek. Je neemt hem makkelijk mee naar de klus en is wendbaar en flexibel. De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat iedereen hem makkelijk kan bedienen. De volgende stap zijn de stenen. Met onze Weideman 1160CX35 voer je eenvoudig en snel de stenen aan. Met de grote bak neem je er genoeg mee om een flink eind te kunnen straten. Laat je niet tegenhouden door grenzen, met de machines van Bert Munt Verhuur heb jij die straat zo gelegd.

Vandaag nog huren?

Bel Bert Munt.

+31 (6) 57556537

bert@bertmunt.nl

Handig voor

deze toepassing

Deze machines zijn geschikt om te gebruiken in voor deze toepassing. Op die manier beschik jij over de juiste middelen om je werk perfect uit te voeren.

Bekijk alle

machines

De complete vloot van Bert Munt verhuur bestaat uit 10 machines. Voor elke klus wat u nodig heeft.

Morgen gelijk starten

met die spoedklus?