Kunststof rijplaten

  1. Home
  2. /
  3. Grondverzet
  4. /
  5. Rijplaten
  6. /
  7. Kunststof rijplaten
Ontdek de veelzijdige wereld van kunststof rijplaten met onze hoogwaardige selectie, ideaal voor bouwterreinen en evenementenlocaties. De kunststof rijplaten van ons assortiment bieden duurzaamheid en flexibiliteit, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van tijdelijke wegen en paden op diverse terreinen.
Lengte

300 cm

Breedte

100 cm

Dikte

2 cm

Gewicht

60 kg

Altijd gekeurd

Flexibel huurbaar

Huren met een glimlach

€0,80 / dag
€3 / week

Alle prijzen zijn excl. BTW.

Profiel: Traanplaat, beide zijde. Handvaten 4 stuks. Max. belasting 45 ton. Materiaal LDPE / HDPE Met een focus op kwaliteit en prestatie zijn onze kunststof rijplaten ontworpen om bestand te zijn tegen zware belastingen, terwijl ze tegelijkertijd gemakkelijk te hanteren zijn. Dankzij hun lichtgewicht ontwerp kunnen ze eenvoudig worden verplaatst en geïnstalleerd door één persoon, waardoor kostbare tijd en arbeid worden bespaard.
Of je nu een bouwproject beheert, een evenement organiseert of toegangswegen wilt creëren op moeilijk begaanbare terreinen, onze kunststof rijplaten bieden de oplossing die je nodig hebt. Met hun robuuste constructie en weerbestendige eigenschappen zijn ze geschikt voor langdurig gebruik, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze hoogwaardige kunststof rijplaten en ontdek hoe ze jouw bouwprojecten en evenementen kunnen verbeteren met gemak, efficiëntie en duurzaamheid.

Vandaag nog huren?

Bel Bert Munt.

+31 (6) 57556537

bert@bertmunt.nl

De details

Voor het veilig huren van de Kunststof rijplaten is het belangrijk dat u vooraf de specsheets leest en begrijpt. Daarom hebben wij alle belangrijke informatie voor u op een rijtje gezet.

Morgen gelijk starten

met die spoedklus?