Installateurs

  1. Home
  2. /
  3. Toepassingen
  4. /
  5. Installateurs
Installaties bevinden zich overal om ons heen. Overal waar je bent zijn er dingen geinstalleerd om het leven makkelijker en beter te maken. Om deze te installeren en te onderhouden moet je op de meest vreemde plekken kunnen werken.
Het installeren van apparatuur, zonnepanelen, stroomnetwerken en infrastructuren is precies werk. De aansluitingen en verbindingen zijn gevoelig en dienen goed te worden aangbracht. Daarvoor is bereikbaarheid en een vaste hand belangrijk. Installaties dienen de mens maar worden meestal zo onzichtbaar mogelijk bevestigd. Daardoor moet je als intallateur op de vreemdste hoeken en gaten van een gebouw zijn. Daarvoor zijn goede machines die je op die hoogten brengen uiterst belangrijk.
Bert Munt Machine Verhuur heeft meerdere hoogwerkers die geschikt zijn voor intallatie werkzaamheden. De HYRAX ATDe is een lichtgewicht machine die door zijn formaat vrijwel overal bij kan. Hij brengt je makkelijk en snel naar hoogtes van 13 meter. Door een vernuftige uitrusting van de werkbak neem je makelijk je gereedschap mee naar boven. Ook heeft de werkbak 2 stepjes aan de buitenkant waarop jij makkelijk plaatmateriaal of zonnepanelen mee naar boven neemt. Ben je in een hal aan het installeren? Neem dan de schaarhoogwerker Genie GS2032. Deze heeft een enorm werkbak oppervlakte. Wij hebben alles in huis om succesvol te kunnen installeren.

Vandaag nog huren?

Bel Bert Munt.

+31 (6) 57556537

bert@bertmunt.nl

Handig voor

deze toepassing

Deze machines zijn geschikt om te gebruiken in voor deze toepassing. Op die manier beschik jij over de juiste middelen om je werk perfect uit te voeren.

Bekijk alle

machines

De complete vloot van Bert Munt verhuur bestaat uit 10 machines. Voor elke klus wat u nodig heeft.

Morgen gelijk starten

met die spoedklus?