Over ons

  1. Home
  2. /
  3. Over ons

Volg ons op de socials:

De voordelen van

Bert Munt Verhuur

Simpel huren zonder al teveel gedoe. Daar houd jij van en daar houden wij van. Dat is win-win.

Korte lijnen

Altijd contact met 1 persoon.

Geen rompslomp

Geen gedoe met ingewikkelde contracten.

Flexibel huren

Huur zolang je de machine nodig hebt.

Aflevering op locatie

Wij kunnen de machines op locatie leveren.

Bert Munt machine verhuur wordt gerund door Bert van de Munt. Van jongs af aan is Bert altijd een ondernemer geweest. Al heel vroeg hielp hij zijn vader op de boederij met mesten en hooien. De jaren daarna deed hij van alles. Van DJ tot voorman bij een beursgenoteerd bedrijf. In zijn werk zocht hij iedere keer naar de uitdaging. Na een aantal jaren als ZZP’er op de bouw te hebben gewerkt besloot hij in 2009 te beginnen met Bert Munt Machine Verhuur.

Bert Munt Machine Verhuur verhuurt hoogwerkers, minigravers en shovels, eventueel in combinatie met personeel. Daarnaast handelt de Kootwijkerbroeker in haardhout. Hij probeert aan het eind van de week altijd wat uurtjes over te houden om zich in het zweet te werken. Met de juiste houding en handige machines gaat dat goed. Mijn kantoorbaan is prima, maar met de handen werken blijft voor mij toch het mooiste dat er is.

Bert Munt

Eigenaar

Bert van de Munt is eigenaar en kartrekker van Bert Munt Machine Verhuur. Zijn werkgeluk haalt hij uit het helpen van een ander. Naast het machine verhuur bedrijf ook eigenaar van Personeelsservice Kootwijkerbroek.

Bel ff voor een bakkie.

Vinden we gezellig.

+31 (6) 57556537

bert@bertmunt.nl